Wie komt helpen met de paaseitjes?

ingevoerd op 21-02-2018

Weet je het nog? De paaseitjes-actie vorig jaar? Een succesvolle actie waarbij de wedstrijdkinderen paaseitjes verkochten en hierdoor geld inzamelden voor nieuwe trainingspakken. Vanwege dit succes gaat de paaseitjes-actie in de herhaling! Dit keer zamelen we geld in voor nieuwe gymtoestellen. Bovenaan onze verlanglijst staat een nieuwe dikke mat. Zodat iedereen weer veilig en zacht kan landen na een sprong of salto.

 

Inpakkers gezocht

Voordat we de paaseitjes kunnen gaan verkopen, moeten we deze eerst inpakken. Op dinsdag 6 maart en woensdag 7 maart pakken we de eitjes in bij Clara Hamoen thuis. We beginnen om 19.30 uur. Heb je tijd en wil je helpen? Meld je dan aan bij Clara via penningmeester@lycurgus-advendo.nl (mailto:penningmeester@lycurgus-advendo.nl)

 

Alle kinderen helpen

Vorig jaar hebben alleen de kinderen van de wedstrijdgroepen paaseitjes verkocht. Dit jaar willen we alle kinderen van de vereniging vragen om te helpen bij de verkoop. Door bijvoorbeeld zakjes te verkopen aan familie, buren, vrienden etc. Een zakje eitjes kost € 2,50 en bevat eitjes van pure, melk en witte chocolade. We streven ernaar dat ieder kind 10 zakjes verkoopt. In de week van 12 tot 17 maart ontvangen de kinderen de zakjes met paaseitjes. Het ontvangen geld van de verkoop kunnen de kinderen bij hun volgende les inleveren. De leiding houdt een lijst bij zodat er een overzicht is van wat er verkocht is.

 

Ook voor bedrijven

Bedrijven kunnen de zakjes met paaseitjes ook kopen. We hebben bijvoorbeeld al 250 zakjes verkocht aan Handicare, een bedrijf in Heerhugowaard. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Misschien kun je in je omgeving vragen of er bedrijven zijn die onze paaseitjes willen kopen om ze aan hun personeel uit te delen. Hiervoor kunnen voorbestellingen doorgegeven worden. Eventueel kunnen we er ook een sticker van het desbetreffende bedrijf op plakken.

images images