Jeugdsponsoractie bij Deen

ingevoerd op 13-09-2016

Supermarkt Deen organiseert ook dit jaar weer een jeugdsponsoractie. Wij zijn één van de verenigingen die door Deen Schagen worden gesponsord. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! De actie start 18 september en loopt tot en met eind oktober. U kunt meehelpen zoveel mogelijk geld op te halen voor onze vereniging door boodschappen te doen bij Deen Schagen. Doet u ook mee?

 

Muntjes en cadeautjes van Deen

Als u boodschappen doet bij Deen, krijgt u bij uw boodschappen muntjes. Met deze muntjes kunt u via Deen onze vereniging sponsoren. In de winkel staan voor de deelnemende verenigingen kokers, waar u de muntjes in kunt stoppen. Hoe meer muntjes u spaart voor onze vereniging, hoe meer sponsorgeld we samen ophalen.

 

Ook tijdens de lessen krijgt u muntjes met kortingsaanbiedingen van de docenten. Ook deze muntjes kunt u bij Deen Schagen in de koker stoppen. Deen geeft ook 3x cadeautjes weg. Deze delen wij tijdens de lessen uit.

 

Demo door wedstrijdmeisjes

Deen heeft ons gevraagd om een demo te houden. Dat gaan onze wedstrijdmeisjes doen. Wanneer en hoe laat is nog niet bekend. Zodra we dat weten, laten we u dat horen.