Nieuwe trainingspakken voor wedstrijdgroepen

ingevoerd op 03-03-2017

Ongetwijfeld heb je ze wel eens gezien: de blauwe trainingspakken van de wedstrijdgroepen. Herkenbaar tijdens wedstrijden, uitvoeringen, sponsoracties enzovoort. Dat blauw gaat veranderen. De pakken zijn nodig aan vervanging toe. Daarom is de keurcommissie bezig met nieuwe trainingspakken. Zij hebben hun oog laten vallen op mooie, moderne zwart-witte exemplaren. We hebben maar liefst 60 nieuwe pakken nodig voor zowel de jongens als de meiden! Omdat dit best veel geld kost, is de keurcommissie ook bezig met sponsoring van de pakken. Daarnaast organiseert de keurcommissie een aantal sponsoracties. En daarbij hebben we de hulp van iedereen nodig!

 

Paaseitjesactie: startschot sponsoracties

In de week van 11 tot en met 17 maart gaan de meisjes en jongens van de wedstrijdgroepen zakjes paaseitjes verkopen. Door zakjes van hen te kopen, kun je meehelpen met het inzamelen van het geld voor de trainingspakken. Tijdens de lessen voor de volwassenen en tijdens de uitvoering op 25 maart kun je ook paaseitjes kopen. De zakjes kosten € 2,50 per stuk en bevatten eitjes van pure, melk en witte chocolade. Met elkaar kunnen we er zo voor zorgen dat onze vereniging er weer picobello bij loopt!

 

Statiegeldflessen inzamelen

Een andere actie waarmee de keurcommissie bezig is, is het inzamelen van statiegeldflessen. Hoewel de actie nog niet van start gaat, vraagt de keurcommissie jou alvast om de komende tijd je statiegeldflessen te bewaren.

 

Pakjes voor pakken

De keurcommissie vraagt leden of zij nog oude turnpakjes hebben, die zij aan de vereniging willen schenken. Deze wil de keurcommissie dan verkopen tijdens de uitvoering, bij wedstrijden en via de website. De opbrengst hiervan gaat in het spaarpotje voor de nieuwe trainingspakken. Heb je turnpakjes die je aan de vereniging wilt geven? Neem deze dan mee naar de les en lever ze in bij de leiding.

 

WP_20170217_20_22_51_Rich_LI WP_20170217_20_22_51_Rich_LI