Ledenvergadering 29 maart

ingevoerd op 05-05-2017

Op 29 maart was de ledenvergadering. Daar werden de verslagen van het afgelopen jaar besproken en vooruit gekeken naar het nieuwe jaar. Tijdens deze vergadering is Cindy Dekker herkozen als bestuurslid. Zelf heb ik als voorzitter een stapje teruggedaan naar aanleiding van de statuten. Tijdens de buitengewone ledenvergadering op 6 juni zullen we een nieuwe voorzitter kiezen. Tevens zoeken wij nog een nieuwe secretaris/notulist en een algemeen bestuurslid. Wij hopen dat er voldoende kandidaten zijn voor de diverse functies. Zie verder de notulen van de ledenvergadering van 29 maart, de uitnodiging voor de vergadering op 6 juni en de informatiebrief per e-mail.

Jack van Driel gaf tijdens de vergadering een toelichting op de brief over visie en beleid voor 2017/2018. Tijdens deze vergadering is Vera Steur gehuldigd. Zij was 25 jaar lid van de vereniging. Zij kreeg daarvoor een speldje van de KNGU opgespeld voor 25 jaar lidmaatschap en een bos bloemen.

Niet aanwezig was Alie Vriesman. Ook zij is 25 jaar lid van de vereniging. Zij heeft de speld en de bloemen thuis uitgereikt gekregen. Dames, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum.

 

Namens het bestuur
Nel Veenstra
Ad-interim voorzitter