Onderlinge wedstrijdweek: 14, 15 en 17 juni

ingevoerd op 05-05-2017

Dit jaar doen we het helemaal anders: de onderlinge wedstrijden van de turners en turnsters. Dit jaar hebben we maar liefst 3 dagen onderlinge wedstrijd! Op woensdag 14 en donderdag 15 juni nemen de meisjes van de recreatiegym het tegen elkaar op tijdens hun normale lesuren. Die dag krijg je dus geen les, maar is er een wedstrijd en kun je laten zien wat je allemaal geleerd hebt het afgelopen jaar. Het is een echte wedstrijd: met juryleden en een prijsuitreiking! Iedere les krijgen de nummers 1, 2 en 3 een medaille omgehangen. En natuurlijk mogen ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes komen kijken.

 

Onderlinge wedstrijd jongens op 14 juni
De onderlinge wedstrijd voor de keurjongens en de recreatiejongens is op woensdag 14 juni tijdens de normale lesuren. De jongens strijden hier per niveau om het eremetaal.

 

Zaterdag 17 juni: wedstrijdgroepen dames + jong talent
De onderlinge wedstrijd van de wedstrijdgroepen voor de dames is zaterdag 17 juni. Dit is voor alle wedstrijddames én de meisjes van de jong-talent groep. Er zijn twee wedstrijden. De eerste wedstrijd zijn de jong talenten en de meisjes van Saskia aan de beurt. Deze wedstrijd begint om 09.00 uur (8.45 uur inturnen). Wedstrijd twee turnen de meisjes van José. De warming-up van wedstrijd twee is om 10.30 uur. De wedstrijden zijn in de Sporthal Groeneweg. Entree: € 2,00, kinderen tot en met 12 jaar gratis.