Volgende acties voor trainingspakken

ingevoerd op 05-05-2017

In onze vorige nieuwsbrief kon je lezen dat we verschillende acties organiseren om geld in te zamelen voor nieuwe trainingspakken voor alle wedstrijdleden. De eerste actie, de verkoop van paaseitjes, was een groot succes. Bijna alle keurjongens en -meisjes hebben enorm veel eitjes verkocht. Aan buren, vrienden, familie of gewoon aan zichzelf. En met resultaat! Want samen hebben zij gezorgd voor een belangrijk deel van het geld dat nodig is. Maar… we zijn er nog niet! Daarom: de volgende acties!

 

Lege flessen inzamelen
De volgende actie is geld inzamelen door lege flessen in te leveren. De wedstrijdjongens en -meisjes gaan de komende weken de huizen langs om lege flessen in te zamelen. Hiermee willen we nog meer geld inzamelen voor nieuwe trainingspakken.

 

Wil je meehelpen, maar geen kasten vol lege flessen hebben totdat iemand langskomt? Lever dan zelf de flessen in en bewaar het statiegeldbonnetje. Let op: niet bij alle winkels zijn statiegeldbonnetjes voor een langere periode geldig. Wel bij de Albert Heijn en de Vomar in Schagen. Wil je zelf flessen inleveren, doe dat dan alleen bij deze winkels! Het statiegeldbonnetje kun je vervolgens bij de leiding van jouw les inleveren.

 

Oude – nieuwe turnpakjes
Een andere actie om geld in te zamelen is de verkoop van oude turnpakjes. Heb jij oude turnpakjes in de kast liggen, die je wilt schenken aan de vereniging? Wij houden ons aanbevolen! Deze oude pakjes verkopen wij vervolgens weer. Het geld dat we hiermee inzamelen, gebruiken we voor de aanschaf van de nieuwe trainingspakken.