Verslag van de rayonfinale West-Friesland turnen heren 13 mei in Schagen

ingevoerd op 24-05-2017

Verslag van de rayonfinale West-Friesland turnen heren 13 mei in Schagen

 

Zaterdag 13 mei is de finale van de competitie van de jongens in Schagen gehouden. Heerlijk als er bij een wedstrijd zoveel ruimte is. Met hulp van diverse ouders hebben we er een sfeervol geheel van weten te maken. Iedereen heeft zijn beste beentje voor gezet. Bedankt hiervoor.

Door de hulp van Mark de vader van Thomas en William en Debbie de moeder van Daniel kan ik het jureren voor mijn rekening nemen.  Een goede combinatie want de jongens hebben mooie resultaten gescoord, en laten duidelijk verbetering zien.

Daniel is op een mooie vierde plaats geëindigd bij de benjamins een knappe prestatie in deze concurrentie.

Bij de instap niveau 12 deden Kick, Thomas en Tijmen mee. Kick is op een achtste plaats geëindigd,  en gaat elke wedstrijd beter presteren. Tijmen is vierde geworden, bijzonder goed vergeleken met de wedstijd hiervoor. En Thomas is tweede  geworden heel knap Thomas!

Bij de pupillen niveau 11 deden William en Denzel mee, William gebruikt dit jaar om ervaring op te doen en gaat steeds meer oefeningen beter beheersen. Hij is dit jaar zesde geworden. Denzel is de kampioen van deze categorie, hij is overduidelijk de beste van alle jongens! Goed gedaan Denzel!

 

Koos

 

Heren Finale 2017 Heren Finale 2017