Nijntje beweegdiploma

ingevoerd op 17-10-2017

Kinderen die lol hebben in bewegen en gezond opgroeien. Dat willen we toch allemaal? Met het Nijntje beweegdiploma leren peuters van 2 tot 4 jaar spelenderwijs bewegen. In 20 beweeglessen – 1 keer per week – ontwikkelen de kinderen hun motorische vaardigheden. Dat is goed voor hun algehele ontwikkeling en leerprestaties later op school. Maar ook belangrijk voor het tegengaan van overgewicht. De lessen starten in januari 2018.

 

De lessen van het Nijntje beweegdiploma die Lycurgus-Advendo aanbiedt, zijn onderdeel van Fitte Start Schagen: een programma waar in verschillende organisaties samenwerken, zorgen voor voorlichting, begeleiding en een passend beweegaanbod. Dit alles onder leiding van Team Sportservice Schagen. Meer informatie over Fitte Start Schagen vind je op de website van Team Sportservice Schagen (https://jouw.teamsportservice.nl/schagen/nieuws/beweegplezier-jonge-kinderen-en-ouders/).

 

Heb je jonge kinderen tot en met 4 jaar en wil je deelnemen aan het Nijntje beweegdiploma of één van de andere onderdelen van Fitte Start Schagen? Neem dan contact op Judith Gielens van Sportservice Schagen via 0224-214774 of jgielens@sportserviceschagen.nl (mailto:jgielens@sportserviceschagen.nl).

 

Logo Fitte Start Schagen(1) Logo Fitte Start Schagen(1)