Van het bestuur

ingevoerd op 17-10-2017

We zijn al weer een aantal weken flink in beweging. Het nieuwe seizoen is begonnen. Ook het bestuur is inmiddels een keer bij elkaar gekomen om het reilen en zeilen van onze vereniging door te nemen. Hartstikke leuk zo aan het begin van het jaar om bijvoorbeeld het werkplan van de keurcommissie te zien met een hele lijst van activiteiten voor het komend seizoen. Maar soms zijn er ook minder leuke zaken waar wel een besluit over genomen moet worden. Een aantal lessen waarvoor al langere tijd onvoldoende animo is, stopt na de herfstvakantie. Het is eenvoudigweg als vereniging anders financieel niet op te brengen.

Een financiële meevaller was er wel in de vorm van sponsorgeld als bijdrage voor de aanschaf van een Airtrack. Onze penningmeester Clara Hamoen heeft een topprestatie geleverd en een prachtig bedrag weten te verkrijgen van de Heeren van Scaghen. De Airtrack die komt er dus binnenkort. En van deze ‘opblaasbare mat’ zal jong en oud veel plezier hebben. Mocht u trouwens ideeën hebben voor sponsoring of een bedrijf of organisatie weten die wil sponsoren? Neem contact met ons op!

Met het bestuur zijn we ook continue bezig hoe we onze vereniging structureel een financiële gezonde vereniging kunnen maken. En hoe we daarbij een gevarieerd professioneel aanbod aan lessen kunnen blijven aanbieden, voor jong en oud. We proberen daarbij samenwerking te zoeken met bijvoorbeeld Sportservice of de buitenschoolse opvang. Een ander idee dat we actief aan het onderzoeken zijn, is een eigen locatie. Hoe prettig zou het zijn als we met alle lessen, met jong en oud, op 1 plek bezig kunnen zijn met gym en bewegen. Als het financieel ook nog kan en uiteindelijk zelfs goedkoper is. Dan zou het erg mooi zijn.

Maar dat is nu nog toekomstmuziek. Binnenkort hebben we eerst herfstvakantie. Niet vergeten, want helaas betekent dit ook die week geen lessen. Alleen voor een aantal turnlessen wordt een alternatief aangeboden.

Namens het bestuur zullen wij regelmatig in de nieuwsbrief van ons laten horen over actuele zaken. Heeft u zelf ideeën of zaken die u met ons wil bespreken. Dan horen wij het graag!

Groet!  Lambert Riteco