Nijntje beweegdiploma

ingevoerd op 21-12-2017

Dat een kind zijn of haar zwemdiploma haalt, vinden we de normaalste zaak van de wereld. Het halen van een beweegdiploma is nog niet zo vanzelfsprekend. Vanaf nu kan dit bij Lycurgus-Advendo met het Nijntje beweegdiploma!

 

Met het Nijntje beweegdiploma leren peuters van 2 tot 4 jaar spelenderwijs bewegen. In 20 lessen kunnen zij het diploma halen. Uiteraard geldt dat ieder kind zich in zijn/haar eigen tempo mag ontwikkelen. Ook voor iets oudere kinderen die zich wat langzamer ontwikkelen, zijn de lessen zeer geschikt. We starten de eerste les op vrijdag 19 januari 2018.

 

Enthousiaste reacties van ouders

Ouders van wie kinderen de beweeglessen hebben gevolgd, zijn erg enthousiast over de beweeglessen. Volgens hen durft hun kind nu meer. Ouders vinden het Nijntje beweegdiploma een goede graadmeter voor de motorische ontwikkeling van hun kind. Bij sommige kinderen gaat het fietsen met sprongen vooruit. Bij andere kinderen is ook het zwemmen een stuk verbeterd: “Mijn zoon heeft leren duikelen bij het Beweegdiploma en durft nu ook te duiken in het zwembad. Super!”

 

Meer informatie vind je op onze website bij de lessen/lessen Nijntje (http://www.lycurgus-advendo.nl/pg-29425-7-116639/pagina/lessen_nijntje.html). Hier kun je jouw zoon of dochter ook aanmelden voor het Nijntje beweegdiploma.