Districtskampioenschap 4e en 5e divisie 26 mei te Amersfoort

ingevoerd op 05-06-2018

Op zaterdag 26 mei was het een drukke dag , we moesten op meerdere plekken tegelijk zijn, dus werden de hulptroepen gevraagd te helpen. Een competitie 3e divisie in Beverwijk, een Districtskampioenschap in Amersfoort, een training in Schagen en assistentie verlenen bij de wedstrijd in Beverwijk. Gelukkig kon Juf Saskia de les overnemen, ging Emese met de meiden naar Amersfoort. Jose ging naar de wedstrijd in Beverwijk voor coaching en samen met ouders  en Nel de hulp voor deze wedstrijd invullen. Het was buiten prachtig weer en hebben we met z’n allen flink wat zweetdruppeltjes weggeveegd. Allemaal bedankt voor de hulp, was weer goed opgelost!

 

DISTRICTSKAMPIOENSCHAP 4e en 5e divisie

Deze wedstrijd vond plaats in Amersfoort en Nynke en Anouk gingen onder begeleiding van Emese onze vereniging daar vertegenwoordigen. De hoogst haalbare wedstrijd in hun niveau. Dat is op zich al een prestatie waard met  deelname van turnsters uit de regio Noord Holland en Regio Utrecht.

Daar vielen ook de mussen van het dak, maar de meiden hebben goed geturnd, al was het niveau soms verbazingwekkend hoog. Dat neemt niet weg dat jullie daar toch maar mooi aan mee hebben gedaan en we streven ernaar dat volgend jaar weer te bereiken.

 

Junioren 5e divisie

21e  Nynke Koning

 

Senioren 5e divisie

25e  Anouk Ooteman