Bedankje van Nel

ingevoerd op 17-07-2018

In januari werd ondergetekende verrast met een jubileumfeest bij de gymvereniging Lycurgus-Advendo. Het zou een nieuwjaarsreceptie zijn in de Nieuwe Nes aan de Nes te Schagen. Bij de entree stond een bord en dat wees op iets anders.

 

Het jubileumfeest van 60 jaar lidmaatschap van de KNGU bij de vereniging Lycurgus-Advendo van ………Nel

 

Nou dat heb ik geweten. Het bestuur, leiding, keurcommissie en leden van diverse groepen waren aanwezig bij dit feestje. En daar kwamen ook mijn kinderen en kleinkinderen aangelopen. Daar waren ook een aantal leden van andere verenigingen, het bestuur van het Rayon Noord en namens de KNGU mevrouw Ria Bouma. Toespraakjes, speldjes en cadeaus. De verrassing was compleet.
Niemand (bijna)  had zijn/haar mond voorbijgepraat. Dat er wat zou gebeuren, had ik al een beetje meegekregen. Maar waar en wanneer, dat was een complete verrassing.

 

Ik wil bij deze iedereen reuze bedanken voor de felicitaties, de prachtige bloemen en cadeaus die ik op deze dag heb mogen ontvangen. Ik heb heel veel voor de vereniging mogen doen en hoop dit nog even vol te kunnen en mogen houden. Sporten en mensen aan het sporten kunnen krijgen is momenteel heel belangrijk.

 

Lieve groetjes

Nel Veenstra-Donker