9 keer Nijntje beweegdiploma uitgereikt

ingevoerd op 17-07-2018

Sinds januari geeft onze vereniging Nijntje beweeglessen aan een groep enthousiaste peuters en kleuters. Zij deden elke week mee in de beweeghoeken in de zaal met daarin klimmen, klauteren, springen, rollen, duikelen, mikken, gooien, vangen, zwaaien en allerlei andere spelletjes. Met veel plezier hebben zij aan de motoriek gewerkt. Met als resultaat maar liefst 9 Nijntje beweegdiploma’s!

 

Samen met ouders
Alle kleuters hebben het diploma behaald en kregen dit uitgereikt van de leidsters. Met de ouders hebben zij de laatste les de beweeghoeken gedaan en zo konden de ouders de verrichtingen van hun zoon/dochter zelf aanschouwen. Wat waren ze blij verrast. Zij kregen allemaal het Nijntje beweegdiploma 1 en daarbij nog wat Nijntje verrassingen voor thuis.

 

We hopen dat deze kleuters volgend jaar allemaal door zullen gaan voor het Nijntje 2 diploma. Namens juf Saskia, Nora en juf Nel van harte gefeliciteerd met jullie behaalde diploma. Kanjers zijn jullie. Geniet in de vakantie maar lekker van binnen- en buitenspelen!

 

Saskia van Schagen heeft de eerste lessen gegeven en Nel Veenstra-Donker heeft de tweede helft van de lessen gegeven. Nora Hamoen heeft tijdens de lessen geholpen als hulpleidster. Ook was Judith Gielens, van het Team Sportservice die het Project Fitte Start in Schagen mede organiseert, aanwezig om de laatste les mee te maken.

 

Bewegen is belangrijk
Bewegen is belangrijk en dat hebben deze ‘sportertje in de dop’ aan den lijve ervaren. Niet alleen in de gymzaal, maar ook tijdens het spelen thuis, in de speeltuin en op vakantie merkten zij en de ouders dat ze heel veel hadden geleerd en veel meer konden en durfden dan daarvoor.

 

Ben jij ook enthousiast geworden voor jouw peuter of kleuter? Kijk dan op onze website voor meer info bij het Nijntje Beweegdiploma www.lycurgus-advendo.nl of bel voor info naar 0621641600.

 

Op de foto staan de kinderen die geslaagd zijn.
Nova, Jasmijn, Bruno, Renee, Jelle, Juliette, Fien, Fleur en Nora

IMG-20180706-WA0012 IMG-20180706-WA0012