152 stemmen op onze vereniging

ingevoerd op 17-07-2018

De Rabobank organiseerde dit jaar in de kop van Noord-Holland de Rabobank Clubkascampagne in plaats van de jaarlijkse Rabo fietssponsortocht. Ook onze vereniging deed mee aan de Clubkascampagne. Alle leden van de Rabobank mochten 5 stemmen uitbrengen op meerdere verenigingen. En dat hebben velen van jullie gedaan! Onze vereniging heeft maar liefst 152 stemmen gehad!

 

Bekendmaking bedrag
Op 14 juni zijn Clara Hamoen en Nel Veenstra-Donkers naar de uitreiking van de Rabo Clubkascampagne gegaan. Deze was in de Muziektuin in Schagen. Onder het genot van een hapje en een drankje, omlijst met muziek liepen veel mensen van diverse verenigingen toch wel vol verwachting te wachten op de uitslag. Wat zou het worden?

 

Iedereen was zeer verrast over de opbrengst voor zijn of haar vereniging. Onze vereniging had maar liefst 152 stemmen gekregen. Goed voor een bedrag van € 869,03. Wat een ontzettend mooi resultaat! Met dank aan iedereen die op ons gestemd heeft! Ontzettend bedankt allemaal!

 

Flick-flacker
Van de opbrengst hebben we een flick-flacker gekocht, waarmee de kinderen flick-flacks leren maken. Ook gaan we nog kijken naar matjes.

2018-07-17 RCC-2017-logo-op-ovaal 2018-07-17 RCC-2017-logo-op-ovaal