Demoles en clubkampioenen

ingevoerd op 17-07-2018

Op maandag 2 juli hebben we met alle meiden van de keurgroep een demoles gegeven in de Groeneweghal. Eerst alle toestellen neerzetten en een beetje trainen, daarna gezellig met z’n allen eten. Van 18.30 tot 19.30 uur waren alle fans, ouders, grootouders en bekenden welkom om te komen kijken en hebben de meiden oefeningen laten zien die ze het afgelopen jaar op de wedstrijden hebben geturnd.

Ook hadden we in 2 groepjes nog een kleine demo laten zien op de tumblingbaan. Het is leuk om alle meiden tegelijk in een les te zien turnen. Omdat de meiden op verschillende niveaus turnen, zien ouders en ook de meiden zelf niet altijd wat anderen van de groep doen.

Vrijdag 6 juli gaven de meiden van de wedstrijdgroep van Saskia ook een demoles. Ook hier lieten de meiden zien wat zij allemaal geleerd hebben het afgelopen jaar. Onder grote belangstelling van het publiek zijn beide demolessen een geslaagd optreden geworden. Bedankt allemaal!!

 

Clubkampioenen
Tijdens de demolessen werden ook de clubkampioenen bekendgemaakt. Voorheen gebeurde dit tijdens de onderlinge wedstrijd. Wie op dat moment het beste was, werd clubkampioen. Dat vonden we niet helemaal eerlijk. Heb je een keer je dag niet, dan loop je meteen de beker mis. Daarom hebben we het dit jaar voor het eerst anders gedaan. De clubkampioenen zijn de meiden die na afloop van het héle wedstrijdseizoen de beste turnsters zijn. Dus op basis van álle wedstrijden die zij turnen. De clubkampioenen van het seizoen 2017 – 2018 zijn:
- verplichte oefenstof D3: Dinthe Stammes
- keuze oefenstof 6e divisie: Henny Kalis
- verplichte oefenstof D2, D1, N4: Jara van Ee
- keuze oefenstof 5e, 4e en 3e divisie: Daemé van Driel

bekers bekers