Ruimte bij recreatielessen en wedstrijdgroep flink aan de slag

ingevoerd op 11-10-2018

De turnsters van de wedstrijdgroep D3 en 6e divisie en de recreatieve wedstrijdgroep zijn alweer een paar weken hard aan het trainen. Alle oefeningen worden goed doorgenomen, en uit hun hoofd geleerd. We hebben wat nieuwe turnsters op deze groep mogen verwelkomen, helaas ook een paar turnsters zien vertrekken. En een paar turnsters hebben het vorig seizoen zo goed gedaan dat ze moesten (of wilden) promoveren naar de D2/5e divisie. Zij trainen nu mee bij de turnsters van Jose.

 

In totaal hebben we 5 meiden die mee doen in de 6e divisie, de keuze oefenstof. En 15 kinderen die mee doen bij D3 verplicht en 3 meiden die mee doen bij de recreatie wedstrijden. Het belooft weer een druk jaar te worden met de wedstrijden. Alle meiden heel veel succes dit jaar!

 

Helaas is het niet gelukt om in de herfstvakantie een keer in een turnhal te gaan trainen. Hopelijk kunnen we dit in de kerstvakantie wel plannen.

 

Ruimte bij recreatielessen

Op donderdag bij de recreatielessen is nog voldoende plek voor meiden die lekker een uurtje willen gymmen. De lessen vinden plaats in de sporthal de Waldervaart. Het eerste uur begint om 15.45-16.45 en is voor meisjes van 6-8 jaar. De les daarop volgend is voor meiden van 9 jaar en ouder. En ouder betekent net zo lang totdat jij het nog leuk vind. Op dit moment is de oudste turnster +/- 16 jaar, dus iedereen is welkom. Ook op deze les zijn er nog plekken vrij! Kom gezellig een keer langs!