Grote Clubactie: 20-loten-actie

ingevoerd op 11-10-2018

Heb jij de afgelopen weken ook zo veel loten voor de Grote Clubactie verkocht? Misschien wel 20 loten of meer? Dan doe je mee aan de 20-loten-actie!

 

We horen heel veel enthousiaste verhalen over lotenverkopers. Zij blijven de loten verkopen en gaan nog even door. Anderen kregen steeds mensen aan de deur die al loten gekocht hadden. Dat kan natuurlijk ook. En wat is het dan toch super dat ze toch nog proberen om wat loten te verkopen. Elk verkocht lot is er toch één?

 

We hebben nog een paar dagen te gaan. In de week van 15 oktober mogen jullie de boekjes allemaal inleveren bij de leiding. De Grote Clubactie Commissie haalt de boekjes bij hen op. Dus: doe nog een rondje of zoek een afgelegen straatje. Je weet maar nooit!

 

20-loten-actie

En heb je 20 loten of meer verkocht? Dan doe je mee aan de 20-loten-actie. Je krijgt dan van de Grote Clubactie Commissie van ons een voucher met maar liefst vier bonnen:

 

1. Bij AVONTURA 2e persoon gratis

2. Bij BOBBEJAANLAND 2e persoon gratis

3. MASITA WEBSHOP 2e artikel gratis en win een WIP/arrangement

4. BODYWORLDS 50% kortingsactie

 

Heb je nog geen 20 loten verkocht? Dan kun je nu nog proberen dat aantal te halen en heb jij misschien ook zo’n voucher te pakken. Veel succes!

 

Heb je vragen? Bel dan even met één van de contactpersonen:
Tonny Plukker, tel.: (0224) 215 861
Nel Veenstra, tel.: 06 21 64 16 00
Coördinator José de Wit, tel.: 06 40 54 88 68

Steun onze vereniging en maak kans op een mooie prijs!!!
Veel succes namens de commissie.