Van het bestuur: "eigen sporthal voor Lycurgus-Advendo"

ingevoerd op 11-10-2018

“Eigen sporthal voor Lycurgus-Advendo”. Het zou een mooie kop zijn in de Schager Courant, ergens in 2019. Mooie foto erbij: de burgemeester staat breed glimlachend in sportieve houding op zo’n dikke mat. Tussen al onze leden, jong en oud. Ze heeft zojuist onze nieuwe hal geopend.........
Soms lijkt het een droom die nog ver weg is. Maar ondertussen wordt er wel hard gewerkt aan deze droom. Via de Rabobank, die daarvoor samenwerkt met het NOC-NSF, krijgen we ondersteuning bij dit hele proces. En dat is fijn. We kunnen zoiets niet als bestuur alleen. Gelukkig zijn er ook leden of ouders van leden die af en toe kunnen en willen helpen. Maar we hebben er dus ook wat professionele hulp bij.
Over enkele weken gaan we met een aantal mensen kijken naar een sporthal in Amsterdam. Hoe ziet dat er uit? Kan zo’n hal wat voor onze vereniging zijn? Stap voor stap zijn we zo op weg naar een eigen hal.
Via de nieuwsbrief zullen we u op de hoogte houden van de vorderingen van dit proces. En heeft u er vragen over? Vraag het gerust aan het bestuur. Mail, bel of vraag het als u ons tegenkomt. Laat het ook weten als u ideeën heeft of ons kan en wil helpen. Mag u van mij ergens in 2019, op die dikke mat, naast de burgemeester staan op de foto in de krant.

Namens het bestuur,
Lambert Riteco

vergaderhamer vergaderhamer