Laatste Nieuwsbrief van het seizoen 2022-2023

Beste leden van Gymnastiekvereniging Lycurgus-Advendo  
 

Het seizoen zit er voor alle groepen alweer op.

Er zijn weer mooie laatste afsluitingen geweest zodat we allen met 

een goed gevoel de zomervakantie in kunnen gaan.



Afgelopen maand hadden we in de woensdagmorgen groep een speciale gebeurtenis. Mevrouw Rhebergen is 40 jaar lid van de KNGU en kreeg daardoor een mooi speldje uitgereikt met natuurlijk een bos bloemen. Wat een mooie prestatie 40 jaar. Na de uitreiking was er zelfs nog een feestje voor haar georganiseerd wat ze natuurlijk niet had gedacht. Nogmaals van harte gefeliciteerd en we hopen nog lang van u te mogen genieten in de lessen.



Helaas gaat Jose Spaansen ons na 33 jaar verlaten.  

Dit konden de turnsters natuurlijk niet voorbij laten gaan.

Na hun seizoensafsluiting hebben ze een mooie acro

laten zien.

En als klap op de vuurpijl heeft José een prachtige speld 

gekregen van de wethouder Hans Heddes. 


Schager Compliment voor José Spaansen.

 

Vanmiddag reikte wethouder Hans Heddes het Schager Compliment uit aan José Spaansen. 33 jaar lang is José betrokken geweest bij de vereniging Lycurgus Advendo, waar zij kort geleden afscheid nam als leidster. Naast het geven van trainingen maakte Jose echt het verschil door al haar extra vrijwillige taken bij de vereniging. Weekenden op pad met de turnsters, het schoonmaken van de hal, jaarafsluitingen, lid van de keuzecommissie, ze deed het allemaal.

Ze is jarenlang onmisbaar geweest bij de vereniging, ze zal erg gemist worden!

 

bron, Gemeente Schagen



Met trots kunnen we wel zeggen dat er in het komende seizoen een vervanger is voor de lessen van José, daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

 

Ook in het aankomende seizoen zoeken we nog steeds mensen, we zetten dit dus ook nogmaals in de brief, mogelijk dat jullie er in de vakantie eens over kunnen nadenken en ons kunnen komen versterken, want vele handen maken licht werk, en zonder jullie hulp zijn er minder mogelijkheden.

 

ONZE VERENIGING HEEFT DRINGEND JULLIE HULP NODIG! 

Onze vereniging komt handen tekort! Momenteel zijn er te weinig bestuursleden om op een goede manier  verder te gaan. Voor volgend seizoen is het dus echt noodzakelijk voor het voortbestaan van onze vereniging  dat er bestuursleden bijkomen. Wij zoeken mensen die mee willen doen of mee willen denken voor onze  vereniging Lycurgus Advendo. Ook voor de organisatie en hulp bij activiteiten zijn er tekort aan mensen. 

WIE ZOEKEN WIJ? 

Bestuursleden 

Het bestuur van de vereniging richt zich op het  uitzetten van beleid, de richting en  

randvoorwaarden waarin de vereniging zich  beweegt. Om dit alles te kunnen organiseren vergadert het bestuur om de zes tot acht weken. De bestuursvergaderingen zijn uiteraard  belangrijk, maar ook gezellig. Er zijn meerdere  functies beschikbaar: van voorzitter tot  algemeen bestuurslid.  

 

Activiteitencommissie 

Wil je graag meedenken over leuke acties en  evenementen? Vind je het leuk evenementen te  organiseren? Vooral voor de voorbereiding en  organisatie zijn wij op zoek naar mensen. Je  kunt bijvoorbeeld denken aan evenementen als  een open dag, jaarafsluiting, uitvoering,  wedstrijden, etc. Laat het ook weten als je een  keer mee wil helpen bij een ‘evenement’. 

Juryleden

Onze vereniging kan niet bestaan zonder de  inzet van onze leden en vrijwilligers. Hierbij  doen wij dan ook een dringend beroep op jullie. Heb je interesse of wil je meer informatie? Laat het ons weten via het bestuur  

(of Saskia). 

Lambert Riteco:� 06-46441713 ✉ lambertriteco@me.com 

Clara Hamoen:  � 06-46202403 ✉ clara@administraBekantoorhfd.nl


 

Dan zit deze laatste nieuwsbrief van het seizoen er ook weer op.

 

Wij wensen jullie allen een hele mooie en fijne zomervakantie toe en zien jullie allen graag weer terug in de week van 4 september.

 

Tot dan!

 

Met sportieve groet,

 

Bas en Wendy Wijkstra

verenigingsmanager@lycurgus-advendo.nl     ledenadministratie@lycurgus-advendo.nl

Lycurgus Advendo Logo Lycurgus Advendo Logo