Sponsorkliks

ingevoerd op 17-10-2017

Met één klik van je muis jouw vereniging sponsoren? Dat kan vanaf nu via Sponsorkliks.nl. Zonder dat het jou een cent extra kost! Hoe mooi is dat? Hoe werkt het? Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via Sponsorkliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld bol.com gaat of via Sponsorkliks.nl naar bol.com gaat: je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van.

Een selectie van de winkels in het Sponsorkliks winkelcentrum: Coolblue, Thuisbezorgd.nl, bol.com, Booking.com, Wehkamp, Zalando, Expedia, HEMA enzovoorts. Op de website van Sponsorkliks.nl vind je een overzicht van alle winkels. Je kunt er via de zoekfunctie ook zoeken op categorie, winkel of product.

Dus: klik bij de volgende aankoop op de homepage van onze link op onze website (http://www.lycurgus-advendo.nl/pg-29425-7-96693/pagina/welkom.html) en gebruik Sponsorkliks!