Verloting tijdens wedstrijdweekend 18/19 mei

ingevoerd op 07-04-2019

Tijdens de finalewedstrijden houden wij altijd een verloting. In het wedstrijdweekend van 18 en 19 mei dus ook! Wij organiseren deze verloting om zo een deel van de kosten die we maken te kunnen dekken.

Voor deze verloting gaan we op stap naar de middenstand van Schagen en die draagt de vereniging altijd een heel warm hart toe. Zij geven altijd gul. Wie zou daarbij willen helpen? Dus naar de middenstand  (winkeliers, horeca etc. ) om prijsjes te vragen?

Ook zoeken wij mensen die kunnen helpen met de voorbereidingen van de verloting, bijvoorbeeld het maken van de lootjes en inpakken van de prijzen.

 

Heb je zelf spullen voor de prijsjes?
Kom je bij de voorjaarsschoonmaak misschien spullen tegen die niet meer passen in je woonkamer? Of doe je er al jaren niets meer mee en wil je ze weggooien? Niet doen! Misschien zijn ze heel geschikt als prijsje voor de verloting.

Wil je meehelpen om prijsjes te vragen of heb je zelf nog spullen die prima als prijsje in de verloting kunnen? Neem dan contact op met Nel Veenstra, 06 21 64 16 00 of via g.veenstra@quicknet.nl (mailto:g.veenstra@quicknet.nl) Je kunt je opgeven als verlotingsprijsjesloper of als voorbereidingsmedewerker of je kunt aangeven dat je prijsjes hebt voor de verloting.

Met elkaar zullen we er weer een mooie prijzentafel van maken. Alvast bedankt voor je hulp!