Van het bestuur: Breedteplezier

ingevoerd op 14-04-2019

Nog gefeliciteerd! 16 maart jongstleden zijn we 140 jaar geworden. 140 jaar Lycurgus-Advendo. Mooi! Ik moest aan ‘onze verjaardag’ denken toen ik gisteravond bij de Schagense Harmonie was die samen met het koor de Voices een prachtig optreden hadden in Alpha. Een avond georganiseerd omdat zij dit jaar vieren dat ze 150 jaar zijn geworden. We komen dus uit dezelfde tijd. 

En het was niet de enige vergelijking die ik gisteravond zag. De Harmonie is ook van de breedtesport, of kan ik beter breedtemuziek, zeggen, of breedtekunst. Jong en oud, beginnend en wat meer geoefend. Ze waren daar gisteravond met elkaar en met veel plezier bezig iets moois neer te zetten. Met elkaar, en met plezier. Ik noem het breedteplezier.

Komende maanden kunnen we bij Lycurgus-Advendo ook weer in de volle breedte en met veel plezier genieten van bewegen. Ik kijk uit naar 18 en 19 mei, dan organiseren we de turnfinales (Regiokampioenschappen en finale competite) in Schagen waar veel turndames van onze vereniging aan mee mogen doen. En 1 juli staat de jaarlijkse gezellige strandwandeling weer op de agenda. 

Ik hoop u binnenkort ergens te zien. Sowieso natuurlijk op de jaarvergadering op 29 mei waar we als bestuur onze leden graag vertellen wat we hebben gedaan en wat onze plannen zijn. Van financiën tot de bouw van onze eigen hal.

Tot snel en veel plezier!

Namens het bestuur, Lambert Riteco

vergaderhamer vergaderhamer