Nieuwe corona regels

met ingang van 29 september

We mogen gelukkig blijven sporten, maar zonder publiek en met gesloten sportkantines. In tegenstelling tot de geruchten van gisterenmiddag, zijn er geen beperkingen t.a.v. groepsgrootte voor sportactiviteiten of bepaalde regio’s in Nederland. Ons wedstrijdseizoen begint eind oktober. Of we een ‘normaal’ seizoen kunnen draaien met of zonder publiek zal blijken na de volgende persconferentie van het kabinet.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste corona regels:

1. Hou je aan de hygiëne voorschriften van het RIVM

2. Indien je verkouden of ziek bent blijf dan thuis

3. Indien een van de trainers verkouden is gaat de training niet door, er wordt zo spoedig mogelijk vervanging gezocht.

4. Volwassenen hoeven net zoals de jeugd tijdens het sporten geen anderhalve meter afstand te houden. Maar indien dat in de training wel mogelijk is, hou dan vooral afstand tot elkaar

5. Iedereen ouder dan 18 jaar houd voor en na het sporten weer anderhalve meter afstand tot elkaar

6. Tijdens de trainingen mogen er geen ouders meer blijven kijken in de sportzaal.  Zet je kind af bij de deur van de sportzaal en haal ze daar weer op. Voor de lessen van de peuters en kleuters mag er een ouder mee naar binnen, maar hou onderling afstand van elkaar. En nadat ze bij de trainer zijn gebracht dienen de ouders de zaal te verlaten. (dit geldt uiteraard niet voor de les ouder- en kindgym)

 

Deze maatregelen zijn voor 3 weken vast gesteld. Volg ons op facebook, zodra er weer wijzigingen zijn in de coronaregels dan zetten we het zo snel mogelijk op facebook.

facebook (https://www.facebook.com/LycurgusAdvendo)

 

Nieuwe Corona regels! Nieuwe Corona regels!