Heeft u al gestemd?

Rabo ClubSupport

Uw stem telt!

Afgelopen weken hebben verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor Rabo ClubSupport 2020. Als lid van Rabobank bepaalt u welke clubs van ons een financiële ondersteuning ontvangen. Kortom: u beslist mee!

Dit jaar gaat het stemmen op uw favoriete club net even iets anders dan voorgaande jaren. Als particuliere klant ontvangt u geen stemcode, maar u kunt tot 25 oktober direct via de Rabo App of via Internetbankieren uw stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de clubs.

Heeft u al gestemd? 
Heeft u nog niet gestemd? Dan leggen we hieronder uit hoe dat in zijn werk gaat.

 

Hoe werkt het stemmen?

Stemmen via de Rabo App:

Log in op de app en ga naar ‘zelf regelen’ en kies voor ‘lidmaatschap’. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’. Hierna kunt u 5 stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. 

Stemmen via Internetbankieren:

Log in op www.rabobank.nl/clubsupport. Rechts bovenaan ziet u een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Klik hierop. Dan logt u in zoals gebruikelijk. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’. Hierna kunt u 5 stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club.

Maakt u geen gebruik van de Rabo App of Internetbankieren? Vraag dan uw stemcode op door te bellen met onze collega’s van de Klantenservice via
(0223) 67 13 00.

Veel succes!

Brengt u ook uw stem uit op Lycurgus-Advendo.... Van de opbrengst kunnen wij weer nieuwe materialen aanschaffen.

download download
images images